Nopal Lux DOO Bačka Palanka

Nopal Lux DOO Bačka Palanka

Delatnost: Proizvodnja opreme za povezivanje žica i kablova
PIB: 106743084
Adresa: Branka Bajića 78
Poštanski broj: 21400
Grad / Opština: Bačka Palanka
Telefon: 062/805-17-71, 021/6045-179
E-Mail: jovana.jakovljev@nopallux.rs
Web: http://www.nopallux.rs/

NOPAL Lux DOO

je vodeći proizvođač elektroinstalacionog materijala u Srbiji, izrastao na temeljima NOPALA a.d. čije ime više od 50 godina znači vrednost, kvalitet i pouzdanost.

Preduzeće zapošljava 120 radnika i posluje na jednoj lokaciji u Srbiji.

Sa proizvodnim kapacitetom od 5 miliona jedinica godišnje NOPAL Lux d.oo. nudi kompletan asortiman proizvoda za kućne električne instalacije:

• Sijalična grla i svetiljke
• Instalacione sklopke i priključnice
• Utikače, prenosne priključnice i razvodnike
• Instalacioni pribor
• Kućna zvona

Preduzeće se sastoji od službe razvoja proizvoda, moderne alatnice sa CNC mašinama i CAD/CAM sistemom, pogona za preradu plastičnih masa tehnikom injekcionog brizganja i direktnog presovanja, pogona za preradu metalnih delova sa razvijenom tehnologijom površinske zaštite (niklovanjem i cinkovanjem) i pogona montaže.

Kompletan tehnološki ciklus obezbeđuje praćenje najnaprednijih tehnika i metoda kao i permanentan razvoj novih proizvoda.

Nopal Lux

ima veliki asortiman proizvoda koji uključuje sklopke, tastere, dvopolne i tropolne priključnice, prenosne priključnice, utikače, sijalična grla za različite vrste rasvete, svetiljke i instalacioni pribor.

Naši tehnološki kapaciteti mogu da Vam pruže i usluge kao što su izrada alata za metal i plastiku, izrada i zaštita metalnih delova i prerada plastičnih masa.

Poklanjamo najveću pažnju kvalitetu, dizajnu i inovaciji.