Pogrebna oprema i cvetni aranžmani Dianthus doo Batajnica

Pogrebna oprema i cvetni aranžmani Dianthus doo Batajnica

Delatnost: Pogrebne usluge
PIB: 102736915
Adresa: Dalmatinske Zagore 1-k
Poštanski broj: 11080
Grad / Opština: Zemun
Telefon: 064/19-06-138, 011/78-70-275
E-Mail: dianthus@verat.net
Web: http://www.pogrebne-usluge-dianthus.com/

Preduzuće koje se bavi pružanjem pogrebnih usluga i prodajom pogrebne opreme, sa preko 25 godina iskustva. Naše sedište je opremljeno specijalnim prostorijama za čuvanje pokojnika, skladištenje svežeg cveća i prostorijama sa pogrebnom opremom. Vozila su nam sigurna i specijalno prilagođena specifičnim potrebama, koje pogrebna vozila imaju. Stotine hiljada kilometara su iza nas, kao neko sa velikim iskustvom iza sebe, tvrdimo da smo dorasli svakom izazovu kada je prevoz pokojnika u pitanju.

Dianthus D.O.O. – Oprema

Kao firma koja se ozbiljno bavi pružanjem pogrebnih usluga, posebnu pažnju smo posvetili sastavljanju dobre ponude pogrebne opreme. Osnovni uslov nam je bio kvalitet i zato cene variraju na račun ekskluzivnosti, a ne na račun kvaliteta izrade. Trudili smo se da ponuda zadovolji svačiji ukus, a ono što vidite je tačno ono što imamo i što možete dobiti u roku 24h.

Dianthus D.O.O. – Cvetni aranžmani

Lepota cvetnih aranžmana, koje imamo u ponudi, je plod našeg velikog iskustva. Godine rada i ispunjavanja najrazličitijih želja, naučile su nas da sa lakoćom čitamo misli klijentima, a maestralna veština izrade aranžmana koju smo razvili, svaki put iznedri remek delo koje oduzima dah. Svesni da slike mogu preneti samo deo lepote naših сvetnih aranžmana, ipak smo ih postavili, u nadi ćete uz njih lakše dobiti ideju šta želite.

Aranžmani se izrađuju od svežeg cveća, koje se čuva u posebnim klimatizovanim prostorijama i koje je uvek savršenom stanju, u šta se možete uveriti i pre početka izrade.

U slučaju da želite nešto drugačije od onog što imamo u katalogu, posetite nas ili pozovite i mi ćemo izraditi aranžman specijalno po vašim željama.

Dianthus D.O.O – Prevoz pokojnika

Slobodno možemo reći da smo u čitavoj našoj ponudi, najviše ponosni na usluge transporta umrlih koje nudimo. Posle toliko godina iskustva i stotina hiljada pređenih kilometara, još uvek iza sebe nemamo neprijatnih situacija, niti problema kojih nismo mogli u hodu rešiti. Redovno servisiramo i održavamo svoja vozila, a pre svakog većeg puta prolaze kroz posebnu kontrolu.