Procena rizika na radnom mestu Požarevac Vin.Co. doo
Procena rizika na radnom mestu Požarevac Vin.Co. doo
Delatnost: | Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem |
---|---|
PIB: | 104129045 |
Adresa: | Osanica bb |
Poštanski broj: | 12317 |
Grad / Opština: | Žagubica |
Telefon: | 064/647-22-44 |
E-Mail: | [email protected] |
Web: | https://www.procenarizika.co.rs/ |
LICENCIRANA KUĆA ZA IZRADU AKATA O PROCENI RIZIKA
Privredno društvo VIN Co OD iz Osanice osnovano je daleke 2005 godine na inicijativu osnivaca, da se pre svega bavi otkupom i preradom sekundarnog otpada od plasticnih masa.
Obzirom na realne mogucnosti i aktuelnost trenutka,od ove ideje se odustalo,a obzirom na kadrovski potencijal preduzeca od juna meseca 2008.godine vrlo uspešno radi na proceni rizika radnih mesta i pružanju usluga lica za bezbednost i zdravlje na radu.
- Procena rizika jeste sistematsko evidentiranje i procenjivanje svih faktora u procesu rada koji mogu uzrokovati nastanak povreda na radu, oboljenja ili ostecenja zdravlja i utvrdjivanje mogucnosti, nacina sprecavanja, otklanjanja ili smanjenja rizika.
- Akt o proceni rizika donosi se u pismenoj formi za sva radna mesta u radnoj okolini a na osnovu Pravilnika o nacinu i postupku procene rizika na radnom mestu i u radnoj okolini.
Stručni tim preduzeća ,,VinCo.O.D’’ je za UGOSTITELJSKE OBJEKTE priremio posebnu PONUDU IMPLEMENTACIJE osnovnih konsultantskih usluga, sadrži i dodatne marketinške pogodnosti: implementacija HACCP u objektu:
- Analiza i ocena usaglašenosti postojeceg stanja, procena rizika, izrada HACCP studije i plana, izrada prirucnnika i procedure, interna provera i verifikacija HACCP sistema
- Prijavljivanje i organizovanje sertifikacije
- Procena rizika na radnom mestu, prema Pravilniku
- Kategorizacija objekta prema Pravilniku o kategorizaciji ugostiteljskih objekata i procena menadžerskog sistema koju sprovode diplomirani turizmolozi
- Izrada vizuelnog identiteta restorana i kratke reportaže o restoranu
- Reklama restorana na sajtu magazina Tehnologija hrane
- GRATIS stavka u ponudi, po izboru klijenta