Prodaja, servis i remont mašina za punjenje konzervi – OMIK DOO Beška

Prodaja, servis i remont mašina za punjenje konzervi – OMIK DOO Beška

Delatnost: Prodaja, servis i remont zatvaračica za konzerve
PIB: 101801079
Adresa: Dunavska 22
Poštanski broj: 22324
Grad / Opština: Beška
Telefon: 064/190-21-81, 022/570-427
E-Mail: info@omik.rs
Web: http://omik.rs/

OMIK DOO Beška

Prodaja, servis i generalni remont mašina za punjenje i zatvaranje konzervi.

OMIK je postao priznat i kompletan preduzetnik u prodaji i popravci mašina u oblasti prerađivačke industrije i sistema za pakovanje i zatvaranje u konzerve: ribe, voća, povrća, sireva i prerađevina od mesa paštete i masnog narezka.

Punilice i zatvaračice su od poznatih proizvođača, a to su: Angelus, Lubeca, Somme, Waldner, IMC, HCM, FCM, Hema, Lanico. Takođe smo postali nezaobilazni u procesima opremanja, održavanja i servisiranja u prerađivačkoj industriji.

Servisiranje i održavanje

kompletnih linija na punjenju i zatvaranju je delatnost kojoj poklanjamo značajnu pažnju.

Naši servisni radnici, znanja stečena kroz održavanje, reparaturu, demontažu i montažu mašina i postrojenja koriste da bi brzo, efikasno i propisno otklonili smetnje i prekide u proizvodnim pogonima.

Održavanje i servisiranje vaših mašina sa firmom OMIK garantuje vam visoku produktivnost, mali broj prekida proizvodnje i njihovo što kraće trajanje uz istovremeno jasno definisane troškove.

U sklopu naše proizvodne delatnosti remontovanje mašina vršimo u našim moderno opremljenim radionicama koristeći kvalitetne originalne delove ili delove izrađene u našem pogonu.