Proizvodnja i prodaja peleta – Energreen MTB DOO Bač

Proizvodnja i prodaja peleta – Energreen MTB DOO Bač

Delatnost: Proizvodnja peleta i briketa
PIB: 106428252
Adresa: Bodjani bb
Poštanski broj: 21420
Grad / Opština: Bač
Telefon: 064/50-00-002, 021/661-11-11, 021/630-22-83
E-Mail: teodora@energreen.rs
Web: http://www.energreen.rs/

ENERGREEN MTB DOO

je mlada firma, osnovana 2012. godine. Aktivnosti Energreen su usmerene na razvoj, proizvodnju i distribuciju peleta-visokoenergetskog ekološkog goriva i briketa.

Pelet je proizvod koji se dobija isključivo presovanjem pod velikim pritiskom piljevine i strugotine suvog visoko kaloričnog drveta ili drugih bio masa, a bez dodavanja bilo kakvih vezivnih sredstava, sa veoma malom količinom vlage (8%). kao sirovina za proizvodnju PELETA može da posluži drvo iz šumskog otpada, ogrevno drvo, piljevina i ostali otpad iz prerade drveta (drveni pelet), zatim slama od soje, pšenice, kukuruzovina, ljuske od suncokreta (agro pelet) i dr.

Bilo da Vam je potrebna manja količina za ogrev domaćninstva, ili Vam treba veća količina za proizvodni pogon, možemo Vam pomoći. Bez obzira da li ste fizičko ili pravno lice, na pravom ste mestu. Bavimo se i maloprodajom i veleprodajom. Posedujemo velike proizvodne kapacitete, a pelet Vam možemo dostaviti na bilo koju adresu, kako u regionu, tako i u Evropi.

Misija ENERGREEN d.o.o. je da postane lider u korištenju biomase kao obnovljivog, fleksibilnog i profitabilnog energetskog rešenja i omogući kvalitetan i brzo dostupan proizvod svim našim mušterijama!