Proizvodnja i prodaja posteljina – Vasiteks DOO Čačak

Proizvodnja i prodaja posteljina – Vasiteks DOO Čačak

Delatnost:Proizvodnja i prodaja posteljina
PIB:106860544
Adresa:Spomen Park 18
Poštanski broj:32000
Grad / Opština:Čačak
Telefon:063/620-625, 032/512-03-04
E-Mail:vasiteks@gmail.com
Web:https://pogrebnaopremacacak.rs/vasiteks.com/

Vasiteks d.o.o.

iz Čačka je proizvođač domaće robne marke DORA. Proizvodimo posteljine od uvoznih materijala vrhunskog kvaliteta, od ranfors i satenskog pamuka.

U planu nam je da proizvodnju proširimo i na ostale artikle iz oblasti kućnog tekstila.

Vasiteks d.o.o.

je ekskluzivni uvoznik i distributer robne marke OZDILEK koja je vodeći turski proizvođač dizajniranih proizvoda iz oblasti kućnog tekstila.

Zahvaljujući vrednostima, uz pomoć tradicije i ekskluzivnog dizajna, kompanija Ozdilek je postala sinonim visokokvalitetnih proizvoda kućnog tekstila u zemljama širom sveta a od sada i kod nas.

Želimo da našim potrošačima ponudimo vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama i zato smo izabrali robu koja podiže kvalitet življenja.

Proizvodi su izuzetnog dizajna, prepoznatljivog kvaliteta, tehnološke sofisticiranosti, te raznolikosti dostupnih veličina i boja, i to je upravo ono što nas čini drugačijim u odnosu na konkurenciju.

Naš cilj je da pored Ozdileka plasiramo i nas brend Dora, da razvijemo prodajnu mrežu na teritoriji Srbije, uvek vodeći se time da MI POSTOJIMO AKO POSTOJI POTROŠAČ i zato su na prvom mestu KVALITET i PRISTUPAČNA CENA.

Ovo je kvalitet koji stvarno zaslužujete. Donosimo novu dimenziju i toplinu Vašem domu.