Proizvodnja kaca, rezervoara i bazena od polietilena – Zimkom Plastika Gornji Milanovac

Proizvodnja kaca, rezervoara i bazena od polietilena – Zimkom Plastika Gornji Milanovac

Delatnost:Proizvodnja ploča, listova, cevi i profila od plastike
PIB:105721104
Adresa:Zagradje bb
Poštanski broj:32314
Grad / Opština:Gornji Milanovac
Telefon:032/54-70-329, 063/621-259, 063/605-149, 063/70-97-361
E-Mail:zimkom@gmail.com
Web:http://www.zimkom.com/

Zimkom Plastika – proizvodnja kaca, rezervoara i bazena od polietilena

ZIMKOM se bavi proizvodnjom kaca, rezervoara i bazena za kupanje od polietilena visoke gustine ( HDPE ) postupkom ekstrudiranja.

Preduzeće ” ZIMKOM ” d.o.o. je osnovan 1993 godine. Početna delatnost je bila proizvodnja ženskih i dečijih čarpa.

Sredinom 1997 godine dolazi do spajanja sa preduzećem ” DRAMILKO” koje se bavilo proizvodnjom ambalaže i drugih predmeta od plastike putem brizganja.
Od 2004 godine ” ZIMKOM” se bavi proizvodnjom kaca, rezervoara i bazena za kupanje od polietilena visoke gustine ( HDPE ) postupkom ekstrudiranja.

Danas preduzeće “ZIMKOM” predstavlja jednog od najozbiljnih proizvođača u ovoj oblasti.

Rezervoari Zimkom plastika

Plastični rezervoari kapaciteta od 500 – 50 000 litara proizvode se u nekoliko varijanti: vertikalni, horizontalni, četvrtasti itd.
Rezervoari za vodu,rezervoari za naftu,rezervoari za otpadne vode (septičke jame), proizvode se od polietilena visoke gustine (PEHD) u standardnoj crnoj boji.
Tehnologijom spiralnog motanja dobijen je proizvod (REZERVOAR) koji je rešio mnoge probleme u skladištenju i manipulisanju sa tečnostima, rasutim materijalima i agresivnim hemikalijama.

Kace Zimkom plastika

Kace-plastične kace-vertikalni otvoreni rezervoari; su našli široku primenu u poljoprivredi, seoskim domaćinstvima, maloj privredi i industriji.
Proizvode se od polietilena visoke gustine (PEHD), u standardnoj crnoj boji, mada ih je moguće po zahtevu kupca raditi i u drugim bojama.

Koriste se prvenstveno za fermentaciju voća i povrća, zatim za skladištenje vode, i raznih hemikalija, praškatih i zrnastih materijala, stočne hrane i sl.
Danas preduzeće “ZIMKOM” predstavlja jednog od najozbiljnih proizvođača u ovoj oblasti.