Proizvodnja kapija, gelendera i ograda od inoxa – ALU-TIM Kragujevac

Proizvodnja kapija, gelendera i ograda od inoxa – ALU-TIM Kragujevac

Delatnost: Popravka metalnih proizvoda
PIB: 109176414
Adresa: Janićija Djurića 5
Poštanski broj: 34000
Grad / Opština: Kragujevac
Telefon: 062/490-869
E-Mail: zorandamjanovickg@yahoo.com
Web: http://www.aluminijumski-gelenderi.com/

ALU-TIM Kragujevac

Već deset godina uspesno ugradujemo i montiramo ALUMINIJUMSKE OGRADE I GELENDERE u okolini Kragujevca i širom Srbije.

Naša garancija je kvalitet usluge, ozbiljnost i odgovornost, a uz sve to i najpovoljnije cene na tržištu uz garanciju kvaliteta.

– Veliki izbor dezena i izbor kvalitetnih materijala same izrade i ugradnje aluminijumskih kapija i ograda, dovela je naše ime u sam vrh preduzeća koje se bave ovom delatnošću.Mnostvo nasih zadovoljnih musterija su merilo kvaliteta naseg rada.

– Po Vasoj želji i uz mogućnost dogovora, izradićemo ograde,gelendere i kapije od najpostojanijeg aluminijuma, koji odoleva svim vremenskim uslovima. Iste proizvode ugrađujemo i garantujemo njihovu postojanost i kvalitet.

Najkvalitetnija i napovoljnija ugradnja gelendera i ograda u najkracem roku.

Cene najnize u regionu.

Proizvodi

– Aluminijumske ograde i gelenderi su proizvodi koji nisu zastupljeni i korisceni na nasim prostorima u onoj meri kakvoj to oni zasluzuju. Glavni razlog zbog kojeg nisu zastupljeni je prvenstveno neinformisanost trzista o njihovim prednostima i kvalitetima.

– Aluminijumski gelenderi i ograde se odlikuju elegancijom, malom tezinom, velikom cvrstinom i ono sto je mnogima bitno a to je da nema nikakvog odrzavanja. Dovoljno je gelendere prebrisati vlaznom krpom.

– Aluminijumski gelenderi i ograde su otporni na sve klimatske uslove pa samim tim nema korozije i bacanja novca na razne cetke i boje.

– Svojim izgledom se lako uklapaju u svaki enterijer i eksterijer a mogucnost kombinovanja sa drugim bojama i elementima dovodi do toga da se moze napraviti cak i do 50 modela gelendera..