Proizvodnja suvih transformatora – Elma TT DOO Bačka Topola

Proizvodnja suvih transformatora – Elma TT DOO Bačka Topola

Delatnost: Proizvodnja suvih transformatora
PIB: 10444762
Adresa: Glavna 85
Poštanski broj: 24300
Grad / Opština: Bačka Topola
Telefon: 024/715-933, 024/712-910
E-Mail: info@elmatt.rs
Web: http://www.elmatt.rs/

Fabrika ELMA TT

je proizvođač suvih transformatora i prigušnica sa 60. godišnjom tradicijom i dobavljač je poznatim evropskim proizvođačima. U Bačkoj Topoli ova proizvodnja postoji već 10 godina i trenutno zapošljavamo oko 40 radnika.

Danas se izvozi preko 90 odsto proizvodnje uglavnom na tržište EU a najznačajniji kupci su u Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Sloveniji ali prodaje se i na tržište SAD, Kanade, Australije, Egipta kao i na tržištima okolnih zemalja.

Izlagalo se na mnogim sajmovima u Moskvi, Parizu, Hanoveru, Beogradu, Subotici kao i u Tirani.

Proizvodnja punjača se odvija po sopstvenoj tehnologiji a deo velikih punjača u saradnji sa poznatim proizvodjačima iz EU dok se aparati za zavarivanje proizvode i prodaju u saradnji sa ISKRA VARJENJE iz Ljubljane.

ELMA TT

od ranije ima program punjača za akumulatore za automobile, startera za startovanje motora kamiona, traktora i drugih mašina iz električne mreže.

Kao poseban program se razvijaju prigušnice za rasvetu, za industrijsku upotrebu i razne svetiljke.

Fabrika transformatora ELMA TT je renominiran proizvođač suvih transformatora i svih uređaja koji su vezani za suvi transformator. O profesionalnosti i kvalitetu našeg rada svedoče mnogi evropski potrošači naših proizvoda. Detaljnije o delatnosti naše fabrike i svih proizvoda koje vam možemo ponuditi kliknite sa strane na linkove.