Rasadnik četinara Saša Bogatić

Rasadnik četinara Saša Bogatić

Delatnost: Gajenje sadnog materijala
PIB:
Adresa: Mike Vitomirovića br. 185
Poštanski broj: 15350
Grad / Opština: Bogatić
Telefon: 063/83-67-838, 015/778-75-94
E-Mail: rasadniksasa@gmail.com
Web: http://www.rasadniksasa.com/index.php

Rasadnik četinara Saša Bogatić

U našem rasadniku sadnice četinara uzgajamo u zemlji ali i u saksijama.

Orezivanjem se može dodatno istaći lepota sadnica pa se koriste kao žive ograde u naseljenim mestima kako bi zaštitile Vaše dvorište od buke i pogleda prolaznika.

Sa patuljastim četinarskim sadnicama možete ulepšati vaš alpinetum ili neke od drugih malčiranih površine gde daju izuzetno lep kontrast i čine prostor još lepšim pa ih zato skoro svi inženjeri hortikulture preporučuju prilikom planiranja zelenih površina.

Neke od glavnih karakteristika četinarskih vrsta je ta što podnose niske temperature pa i tokom zime daju živopisne boje vašem vrtu ili dvorištu.

Otporne su na ekstremne klimatske uslove,

kako na sunce i visoke temperature, tako i na niske temperature i mraz, i zbog toga ih možete pronaći u svim klimatskim područjima na planeti.

Još jedna od prednosti četinara je takođe u održavanju, ako ih redovno zalivate i održavate sadnice neće odbacivati iglice i samim tim neće morati pospremati Vaš vrt ili dvorište.

  • četinari,
  • lišćari,
  • šiblje i ostali repromatrijal

Našim iskustvom i stučnošću proizvodimo kvalitetne sadnice, odnegovane, zdrave i prave.

Bavimo se projektovanjem i izvodjenjem radova u oblasti uredjenja Vašeg životnog prostora.

Uspešnost u realizaciji ovih projekata dokazuju zadovoljni klijenti širom Srbije, Bosne i Hercegovine. Jedan deo uredjenih vrtova i dvorišta možete pogledati i na našem sajtu u delu Galerija.

Naša odgovornost, trud i poštenje doprineće da realizujemo sve Vaše ideje! Otvoreni smo za svaki vid saradnje pa nas slobodno možete kontaktirati.