Restoran Kralj Arandjelovac

Restoran Kralj Arandjelovac

Delatnost:Delatnost restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata
PIB:106952812
Adresa:Zanatlijska bb
Poštanski broj:34300
Grad / Opština:Arandjelovac
Telefon:065/224-22-44, 066/102-113, 034/721-155
E-Mail:jelena.vujic82@gmail.com
Web:

RESTORAN KRALJ

poznat je u Aranđelovcu, i širem delu Šumadije, po odličnoj domaćoj kuhinji sa velikim izborom svakodnevno svežih kuvanih jela i nacionalnih specijaliteta, ali i po nezaboravnim slavljima i veseljima koje organizuje.

Svadbena slavlja, krštenja, maturske proslave i tradicionalno najveselije novogodišnje noći postali su zaštitni znak ovog restorana koji je otvoren 1999. godine.

Bogat meni, neograničen izbor pića, vrhunski muzičari i profesionalna usluga, i sve to po veoma popularnim cenama, učinili su da ovaj restoran, koji može da primi 450 gostiju, postane omiljeno mesto za sve vrste proslava.

RESTORAN KRALJ

prepoznatljiv je i po svom keteringu – dostavi toplih obroka za mnoge firme iz Aranđelovca i okoline, a u ponudi se svakog dana nalazi nekoliko vrsta kuvanih jela.

Smeštajne kapacitete motela KRALJ čini sedam moderno opremljenih dvokrevetnih soba sa 14 ležajeva, svaka sa lepo uređenim kupatilom, TV i klima-uređajima.

Ukoliko nameravate da posetite Aranđelovac, ne propustite priliku da budete gost ovog restorana i motela i da uživate u pažnji i gostoprimstvu koje će Vam pružiti.