Semper DOO Beograd

Semper DOO Beograd

Delatnost:Proizvodnja, prodaja, montaža i servis liftova
PIB:100204302
Adresa:Nemanjina 5/17
Poštanski broj:11000
Grad / Opština:Beograd
Telefon:063/610-257, 011/406-16-00
E-Mail:semper@semper.co.rs
Web:http://semper.co.rs/

Semper DOO Beograd

Preduzeće SEMPER doo je svoju delatnost orijentisalo na liftove svih vrsta i namena – putnički, teretni, auto-liftovi, platforme, eskalatori itd. Preduzeće se opredelilo za pružanje kompletne usluge po principu ključ u ruke, što podrazumeva projektovanje, uvoz, montažu, servisiranje i redovno održavanje opreme. Naravno, preduzeće ima odgovarajuću licencu za izvodjenje građevinskih radova kao i licencu za izradu tehničke dokumentacije. Zaposleni u preduzeću poseduju znanje i bogato iskustvo sticano dugogodišnjim radom u ovoj oblasti građevinarstva, tako da su istraživanjem tržišta i uspostavljanjem saradnje sa odgovarajućim svetskim proizvođačima opreme ostvarili sve uslove da SEMPER bude veoma konkurentan na tržištu i to prvenstveno iz više razloga :

cena lifta
rok isporuke
vrlo povoljan način plaćanja
kvalitet opreme i ugradnje
Naši proizvodi su :

Hidraulični liftovi
MRL liftovi, električni liftovi
Auto liftovi
Teretni liftovi
Panoramski liftovi
Delovi I oprema za liftove
Naša firma je osnovana sa željom da vednim radom i konstantnim kvalitetom postane lider u distribuciji, montaži, remontu i održavanju svih vrsta liftova, pokretnih stepenica i traka. Biti lider u regionu nije lak zadatak, ali smo mi dosadašnjim radom dokazali da naša vizija nije neostvariva. Naša firma ima dovoljno iskustva da zadovolji svaku Vašu potrebu za ovakvim vidom prevoza ljudi i tereta.

Putnički, teretni, auto I panoramski liftovi su samo deo palate proizvoda koje možete izabrati. Naš radje u potpunosti posvećen kupcu, njegovim željama, tehničkim mogućnostima i sigurnosti. Bitan termin u našem poslovanju je i bezbednost koju postižemo visokim kvalitetom I znanjem, a sve u cilju Vaše sigurnosti.