Servo sistemi Beograd/Aries DOO

Servo sistemi Beograd/Aries DOO

Delatnost: Servis hidraulike i gradjevinskih mašina
PIB: 100391902
Adresa: YUBC, Bulevar Mihajla Pupina 10i
Poštanski broj: 11070
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 060/44-66-946, 011/213-26-53
E-Mail: info@servo.rs
Web: https://www.servo.rs/

Servo sistemi Beograd/Aries DOO

Servo sistemi Beograd-Aries servis hidraulike postoji od 1993. godine i jedna je od veoma malog broja firmi koje su uspele da se održe i uspešno posluju na našem tržištu.
Od samog osnivanja bavimo se servisom hidrauličnih sistema za upravljanje motornim i teretnim vozilima raznih tipova i modela: Audi A4, BMW E46, Mercedes A klasa, Opel Astra G, Skoda Fabia, Peugeot (Pežo) 206/307/407, Renault (Reno) Kangoo, Renault (Reno) Megane, Iveco Daily, Ford Fiesta, Honda Accord, VW Transporter, Volkswagen Golf 3/4. Kompletnu listu vozila koja repariramo možete videti na stranici tipova vozila.
Takođe, dugi niz godina se bavimo i servisom industrijskih mašina za čišćenje, industrijskih usisivača i svih automatizovanih sistema za raznu upotrebu: Comac, Nilfisk Advance, Taski, NSS, Columbus, Alto Tennant, Hako, Cleanfix, Elektro maschinen…
Profesionalna usluga, kao i jednako i pošteno ophođenje prema svakom našem klijentu nam je pomoglo da se ovako dugo zadržimo na našem poslovnom nebu. Nadamo se da ćete i vi, naši budući poslovni prijatelji, klijenti i saradnici, biti zadovoljni kvalitetom naših usluga.
Naše usluge:
remont servo letvi volana
remont servo pumpi
servis hidraulike
servis mašina za čišćenje
servis usisivača
Osim što servisiramo servo letve i servo pumpe, kod nas možete i kupiti proizvode u vezi sa servo sistemom za motorna vozila, a to su servo letve, servo pumpe i servo ulje.
Više o nama i našim uslugama pogledajte na našem sajtu