Sigurnosna i sobna vrata Beograd Altimax

Sigurnosna i sobna vrata Beograd Altimax

Delatnost:Proizvodnja metalnih vrata i prozora
PIB:108477087
Adresa:Ugrinovački put 47a
Poštanski broj:11080
Grad / Opština:Zemun - Beograd
Telefon:062/265-894, 011/409-59-82
E-Mail:office@altimaxhaus.rs
Web:

Sigurnosna i sobna vrata Beograd Altimax

Ne prepuštajte sigurnost vašeg doma i vaših najbližih bilo kome!
ALTIMAX ulazna vrata čuvaju ono što volite!
ALTIMAX HAUS d.o.o je društvo osnovano 2014. godine, specijalizovano za maloprodaju i veleprodaju sigurnosnih vrata, laminata i sobnih vrata.
ALTIMAX HAUS svojim dugogodišnjim iskustvom, kao i pažljivom selekcijom proizvoda italijanskih i nemačkih proizvođača, garantuje vrhunski kvalitet proizvoda i povoljne cene.
Sigurnosna vrata za stanove
U ponudi se nalaze ulazna vrata za stanove. U zavisnosti od Vaših potreba, kod nas ćete pronaći vrata baš po svojoj meri. Mnogobrojni zadovoljni kupci su nam najveći motiv da se neprestano unapređujemo i steknemo poverenje budućih. Spremni smo da uvek odgovorimo na pitanja i da zajedno definišemo Vaše potrebe. Uostalom, tu smo samo zbog Vas.
Sva sigurnosna vrata su izradjena od čeličnog lima i metalnih šipova što sa bravama čini veoma složen mehanizam koji obezbeđuju sigurno zaključavanje. U zavisnosti od Vaših potreba i predviđenog budžeta birate modele sa jednom ili više brava. Dimenzije vrata su standardizovane i uklapaju većini stanova.
Obezbedili smo i majstora za ugradnju, tako da ne morate brinuti o tome. Većinu modela imamo na lageru i dostupna su odmah, bez čekanja.
Sobna vrata
Kvalitetna unutrašnja vrata će svakako unaprediti kvalitet Vašeg doma. Spoj odličnog dizajna, kvalitetnih materijala i besprekorne izrade učiniće da naši proizvodi nadograde kvalitet Vašeg života.
U ponudi imamo:
Vrata melaminska folija
Vrata CPL folija
Vrata Exclusive CPL folija
Vrata poliuretan
Vrata Kraft Master
Sva unutrašnja vrata u ponudi će se odlično uklopiti u Vaš dom. Ako vam trebaju kvalitetna sigurnosna vrata, pogledajte ovde. Pritom je važno napomenuti da odnos cene i kvaliteta čine ovu ponudu vrata jednom od najpovoljnijih u Beogradu.