SIMMAKS PLUS DOO Beograd

SIMMAKS PLUS DOO Beograd

Delatnost: Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije
PIB: 105730428
Adresa: Nehruova 65/10
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 011/208-59-90, 063/415-581, 063/821-98-76
E-Mail: officesimmaks@gmail.com
Web: http://simmaks.rs

SIMMAKS PLUS DOO Beograd

Firma Simmaks Plus doo posluje 8 godina na tržištu Republike Srbije, tačnije od 2008 godine, sa sedištem u Beogradu. Bavimo se distribucijom kvalitetne PVC stolarije standardnih dimenzija kao i proizvodnjom i ugradnjom vanstandardnih dimenzija. Takodje vršimo izradu i ugradnju roletni, komarnika, podprozorskih daski, okapnica i sl. Na našem prodajnom stovarištu, posedujemo preko 40 standardnih dimenzija pvc stolarije. Osim toga u mogucnosti smo da ponudimo i podprozorske daske i gazišta od mermera.

Distributeri smo Turske kompanije Cagsan, proizvođača vrhunskih aluminijumskih merdevina i pokretnih skela. Ograde i gelenderi od eloksiranog aluminijuma,kao i segmentna garažna vrata takođe zauzimaju značajno mesto u aktivnostima naše firme. Poseban deo firme čini snabdevanje pravnih lica kancelarijskim materijalom. Iza sebe imamo izuzetno puno zadovoljnih kupaca, što pravnih, što fizičkih lica. Od svog osnivanja, beležimo stalan razvoj usluga i proizvoda, Tradicionalno dobar odnos sa kupcima i partnerima nam je dao snage da se naša usluga iz godine u godinu podiže na sve viši nivo.

Za izradu i montažu stolarije van standardnih, pa i standardnih dimenzija, početni, osnovni korak je merenje otvora gde će se stolarija postaviti. Na Vaš poziv u najkraćem mogucem roku, naši majstori će doći kod Vas i izmeriti otvore. Popričaće o Vašim željama i sugerisati šta je moguće da se uradi. Na bazi dostavljenih mera, Vaših želja, ali i realnih mogucnosti, dobićete ponudu sa ukupnim iznosom za taj posao. Ukoliko je ponuđeni iznos Vama prihvatljiv, dolazi do dalje realizacije posla. Ova usluga je apsolutno besplatna i potencijalni korisnik naših usluga nije ni u kakvoj obavezi prema nama.

Za sve lokacije rada, koje se nalaze na užem području grada, trudimo se da prevoz stolarije bude besplatan. Izuzetak čini situacija kada se angažuju dodatna sredstva ili ako postoji zahtev da se stara, skinuta stolarija negde preveze, a najčešće na deponiju. I u tim slucajevima nastojimo da nadoknada za transport bude simbolična.

Koliko god vodili računa, neminovno je da prilikom zamene stolarije dođe do određenih oštećenja zidova. U tom slučaju, u mogućnosti smo da Vam pružimo usluge majstora molera. Odlični majstori učiniće da vaše spaletne, delovi oko otvora, zasijaju novim sjajem. Obrađena mesta izgledaće ne kao pre, već neuporedivo bolje.

BESPLATNO, NA VAŠ POZIV VRŠIMO MERENJE I DAVANJE PONUDA

Garancija na proizvode

Garancija na izvedene radove

Veliki izbor gotovih PVC otvora standardnih dimenzija po veoma pristupačnim cenama: jednokrilni prozori, dvokrilni prozori, balkonska vrata, PVC vrata, ulazna ornament vrata. Petokomorni, sestokomorni profili WINHOUSE,FIRATPEN.

Izrada vanstandardnih otvora po Vašim merama i željama Petokomorni, šestokomorni profili – WINHOUSE, FIRATPEN, SALAMANDER, GEALAN