Šlep služba – AMD Andjelković Aleksinac

Šlep služba – AMD Andjelković Aleksinac

Delatnost:Taxi prevoz
PIB:106537097
Adresa:Rutevac bb
Poštanski broj:18224
Grad / Opština:Rutevac - Aleksinac
Telefon:062/455-664, 065/613-12-11
E-Mail:
Web:

AMD Anđelković

Firma AMD Anđelković sa dugogodišnjim iskustvom pruža usluge šlep službe na teritoriji i Srbije i inostranstva 00-24 časa. Imamo i auto servis koji takođe radi non-stop, prodaju auto delova, a nudimo i usluge transporta. Firma se bavi i auto-otpadom. Takođe kod nas možete dobiti i strana osiguranja.Sa vama smo od 2010. godine i iza sebe imamo uspešno poslovanje.

Raspolažemo profesionalnim i iskusnim kadrom za organizaciju pomoći na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za prevoz kako novih vozila tako i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Pored toga nudimo Vam i mogućnost skladištenja vozila na bezbednoj lokaciji pod nadzorom čuvara.

Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do četiri vozila istovremeno, zavisno od klase vozila.

Vršimo prevoz:

  • motorcikala
  • putničkih vozila
  • mini van vozila
  • terenskih vozila
  • kombi i teretnih vozila
  • viljuškara i manjih mašina
  • čamaca i drugih plovila

Cena usluge formira se na osnovu pređenih kilometara šlep službe samo u jednom smeru. Na cenu se ne dodaje PDV, jer firma nije PDV obveznik.

Plaćanje se vrši u gotovini.Na cenu se dodaju još putarine (ako ih ima) u oba smera kategorija III, mostarine i slično.Za prevoz teretnih vozila, viljuškara, mašina cena se uvećava shodno težini od 20 – 50%.Izvlačenje vozila, otežan utovar / istovar, čekanje i usluge koje nisu obuhvaćene cenovnikom naplaćuju se po dogovoru.

Servis je opremljen modernim alatima koji omogućavaju popravku svih vrsta vozila bez obzira na godinu proizvodnje.Svi zaposleni u servisu iza sebe imaju godine iskustva u održavanju i popravci istih. Imamo odličnu saradnju sa najvećim dilerima auto delova, tako da smo u mogućnosti da u najkraćem roku izvršimo zamenu ili popravku neispravnog dela vozila.

Jedna od delatnosti firme je i prevoz putnika taxi vozilom. Sva vozila su opremljena klima uredjajima. Postoji mogućnost prevoza većeg broja putnika kombi vozilom (7+1).Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Spremni smo da odgovorimo na Vaš poziv u bilo koje doba noći ili dana.