Šlep služba Gornji Milanovac – Auto-Kuća Isailović

Šlep služba Gornji Milanovac – Auto-Kuća Isailović

Delatnost: Šlep službe
PIB: 105250825
Adresa: Kragujevački put bb
Poštanski broj: 32300
Grad / Opština: Gornji Milanovac
Telefon: 032/725-458, 064/192-38-57, 063/741-74-55
E-Mail: isailovicak@gmail.com
Web: https://www.autokucaisailovic.rs/

Šlep služba Gornji Milanovac

Naša firma je zvanično osnovana davne 1984. godine. Dugogodišnje iskustvo u remontu i prodaji kamiona kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, otstavili su trag na naredne 3 generacije, koje su svojim novim idejama i ljubavlju prema poslu dovele do stalnog napretka našeg poslovanja i proširile delatnist na automobile i šlep-službu.

Šlep-služba

Hitno Vam je potrebna pomoć na putu? Pozovite odmah! 063 741 74 55.

Bez prepreka. Naš tim je u pripravnosti svaki dan i u svako vreme.

Opremljeni smo sa 3 kamiona i u mogućnosti da prevezemo i velike samohodne mašine:

  • do 12 tona
  • do 4 tone
  • do 2 tone
Auto-plac

Prodaja novih auto-delova najvećih svetskih proizvođača: Continental, Ina, Lemförder, Swag, Fag, Mahle, Knecht, Filtron …

Pored naše standardne ponude polovnih auto-delova i automobila Fiat Panda (uvoz iz Italije), na našem placu od 1000 m² možete prodati ili kupiti automobil.

Celokupnu ponudu polovnih automobila možete pogledati na sajtu “Polovniautomobili.com”, čiji smo partneri od 2001. godine.

Auto-servis
Naš tim

Trenutno naš tim vode tri auto-mehaničara i jedan saobraćajni tehničar drumskog saobraćaja, a efikasnijem radu doprinosi i pomoćno tehničko osoblje.

Oprema

Na prostoru od 200m² opremljeni smo sa 3 dizalice i svom neophodnom opremom i alatom za profesionalnu dijagnosti i popravljanje automobila.

Auto-delovi

Našim klijentima nudimo veliki izbor najkvalitenijih novih i polovnih auto-delova. Poznati smo po domaćinskom odnosu sa klijentima i uvek se trudimo da obezbedimo delove po meri svakog kupca.