Spektar DOO Gornji Milanovac

Spektar DOO Gornji Milanovac

Delatnost: Proizvodnja ambalaže od plastike
PIB: 100888650
Adresa: Rudnička bb
Poštanski broj: 32300
Grad / Opština: Gornji Milanovac
Telefon: 032/725-497, 032/725-498, 032/725-499, 032/727-185 fax
E-Mail: branko.petkovic@spectar.com
Web: http://www.spektar.com/

Kompanija Spektar

je osnovana 1985. godine u Gornjem Milanovcu, Srbija.

Osnovne aktivnosti kompanije Spektar d.o.o. su proizvodnja, dorada i prodaja višeslojnih poliamidnih omotača za polutrajnu kuvanu kobasičarsku robu i termoskupljajućih viskobarijernih filmova i kesa za pakovanje svežeg mesa, suvomesnatih proizvoda, fermentisanih i dimljenih kobasica, ferementisanih sireva i sireva u zrenju.

Svi naši proizvodi su plod moderne tehnologije koja podrazumeva mašine najnovije generacije i repromaterijale najvišeg kvaliteta. Ovi proizvodi u potpunosti zadovoljavaju zahteve u pogledu funkcionalnosti i vizuelnog izgleda upakovanih proizvoda.

Kvalitet naših proizvoda je kontrolisan u propisanim intervalima kao deo programa obezbeđenja kvaliteta. Usklađenost naših proizvoda sa pozitivnom regulativom Republike Srbije i zemalja EU i EFTA garantuju renomirane i akreditovane laboratorije u zemlji i inostranstvu.

Kvalitet,preciznost i brzina usluge su najbolja moguća preporuka kompanije Spektar d.o.o. kao pouzdanog dobavljača fleksibilne ambalaže.

Proizvodi
  • Termoskupljajuce kese
  • S-tip višeslojne visoko barijerne kese
  • Veštački omotači
  • BS-M barijerni višeslojni omotači na bazi PA/PE
  • Barijerni filmovi
  • F-tip barijerni lid i flow-wrapping filmovi
Usluge

Nakon ekstruzije sledeći korak u tehnološkom postupku je dorada poluproizvoda.

Preduzeće SPEKTAR

nudi svojim klijentima uslugu štampe do 8+8 boja i sa svojim stručnim timom dizajnera može u potpunosti udovoljiti i najsloženijim zahtevima kupaca opredeljenim za savremeni dizajn proizvoda koji je neophodan za dobar plasman robe na tržištu.

Omotači i filmovi se štampaju na najsavremenijim mašinama i opremi za pripremu štampe uz korišćenje ekološki podobnih boja koje obezbeđuju najviši kvalitet i precizno flekso štampanje.

Kao poslednji stepen dorade SPEKTAR plisira (pakuje) omotače u dužini od 20 do 40 m u mrežice (lutke) dužine od 30 do 50 cm koje se stavljaju na automatske punilice, čime se ubrzava proces punjenja mesnih prerađevina kod krajnjeg korisnika.

Barijerni filmovi se dodradjuju u kese kao i rasecaju u flah filmove.

Dizajn

SPEKTAR u svojoj ponudi ima kompletan dizajn servis, koristeci poslednju generaciju softvera za PC i Apple Macintosh.

Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u izradi idejnih rešenja i dizajna proizvoda kao i optimizacije već realizovanih ideja.

Naš profesionalno opremljen grafički studio ima sve potrebne alate kako bi svojim klijentima ispunio i najrigoroznije zahteve.