Staklo Pan Plus 11 SZR Palilula – Beograd

Staklo Pan Plus 11 SZR Palilula – Beograd

Delatnost: Bojenje i zastakljivanje
PIB: 105985330
Adresa: Stevana Dukića 14
Poštanski broj: 11060
Grad / Opština: Palilula - Beograd
Telefon: 064/697-22-34, 011/277-33-23
E-Mail: staklopanplus11szr@gmail.com
Web:

Staklo Pan Plus 11 SZR Palilula – Beograd

Postojimo i radimo na teritoriji opštine Palilula u Beogradu od 2009. godine. Osnovna delatnost našeg rada ogleda se u izradi i ugradnji svih vrsta stakala, uramljivanju slika i ugradnji šoferšajni za sve vrste motornih vozila.

Možemo da Vam ponudimo veliki izbor stakala i usluga vezanih za obradu stakla: – šoferšajbne – retrovizore – staklene prizme – PVC i ALU stolariju – uramljivanje slika – izradu ogledala – zastakljivanje građevinskim mašina Dugogodišnje iskustvo i velika preciznost pri radu, omogušavaju nam da Vam pružimo kvalitetnu uslugu, odgovarajući na sve Vaše zahteve.

Zadovoljni klijenti koji nam se uvek iznova vraćaju bilo da im zatreba uramljivanje slika ili izrada ogledala, najviše govore o našem trudu da ispunimo Vaša očekivanja. Stakloresci naše staklorezačke radnje “Staklopan Plus 11” veoma ljubazno i korektno pristupaju poslovima koje ste nam poverili i uvek su spremni da izađu u susret svim Vašim zahtevima.

Veoma pristupačne cene naših usluga, učinile su da ostvarimo uspešnu saradnju sa izuzetno velikim brojem naših klijenata. Poštujemo zadate rokove za zastakljivanje građevinskih mašina, ugradnju šoferšajbni, retrovizora i drugih staklenih površina. Na Vama je samo da svratite do nas, a mi ćemo se pobrinuti da u potpunosti budete zadovoljni našim uslugama.

Uramljivanje slika, izrada ogledala, zastakljivanje građevinskih mašina. Šoferšajbne, retrovizori, staklene prizme, PVC i ALU stolarija.