Štamparija Birograf DOO Apatin

Štamparija Birograf DOO Apatin

Delatnost:Štamparije
PIB:100963153
Adresa:Lađarska 65
Poštanski broj:25260
Grad / Opština:Apatin
Telefon:025/772-506, 025/773-068
E-Mail:oliverabirograf@gmail.com
Web:http://www.stamparijabirograf.com/

Štamparija „Birograf“

je osnovana 1987.godine kao vid porodičnog biznisa sa velikim ambicijama i optimizmom za budućnost.

Na samom početku osnovna delatnost bila je štampanje kompjuterskih obrazaca i to za celo podrćje bivše Jugoslavije.Brzi razvoj štamparske tehnologije nametnuo je stalni tehnički razvoj i nabavku nove opreme.

Zbog sve složenijih zahteva tržišta i mi smo proširili naš asortiman proizvoda.Osim kompjuterskih obrazaca štampamo knjige, novine, kataloge, kalendare, preštampanu blokovsku opremu.

Ovo radimo u sopstvenoj pripremi od dizajna do osvetljavanja filma.Štampamo na dve rotacione mašine za mehanografiju, a tabačnu štampu radimo na ofset mašinama do B2 formata u punom koloru. Posebno smo se specijalizovali za štampu kompjuterskih koverata sa posebnim karbonskim nanosom i numeracijom.

Štamparija “Birograf”

poseduje savremene mašine i stalno unapređuje kvalitet svojih usluga.Štampariju čini je tim ljuđi koju u veoma kratkom roku odgovara na zahteve klijenata, pružajući visok kvalitet proizvoda.Stalne promene i usavršavanje čine štampariju „Birograf“ stabilnom i ozbiljnim partnerom sa tendencijom ka još većim uspesima.

Kvalitetom naših proizvoda i poštovanjem rokova isporuke među kupcima smo stekli poverenje koje traje godinama.Brzi razvoj štamparske tehnologije nametnuo je stalni tehnički razvoj i nabavku nove opreme.

Sve proizvode koje nudimo izrađujemo u sopstvenoj pripremi, od dizajna do osvetljavanja filma.Osim kompjuterskih obrazaca štampamo knjige, novine, kataloge, kalendare, preštampanu blokovsku opremu,naši proizvodi danas se koriste u bankama, elektroprivredi i ostalim granama privrede.