Štamparija Simbol Print Beograd Zemun

Štamparija Simbol Print Beograd Zemun

Delatnost:Štamparije
PIB:109505353
Adresa:
Poštanski broj:
Grad / Opština:Zemun - Beograd
Telefon:065/32-24-972, 063/77-11-801
E-Mail:simbolprint@gmail.com
Web:https://simbol.rs/

Štamparija Simbol Print Beograd Zemun

Štamparija Simbol Print Zemun Osnovana još davne 1974.godine prvobitno se bavila sito štampom i pružanjem firmopisačkih usluga, da bi od 1999. godine počela proširivati svoje kapacitete i u smeru ofset štampe kao i doradnih procesa u štampi. Tokom godina postali smo štamparija koja je postala sinonim za vizit karte, za koje smo usko specijalizovani, kao i za široku paletu reklamnog materijala koji uključuje procese sito, tampon, ofset i digitalne štampe.

Tako se u našem proizvodnom programu mogu naći gotovo sve vrste štampanog materijala koji Vam mogu zatrebati da bi ste se na najbolji način predstavili Vašim klijentima i unapredili ili olakšali Vaše poslovanje. Uvođenjem novih mašina i tehnologija u proizvodni proces poboljšavamo kvalitet štampe i usluga, kako bi smo sa svim klijentima ostvarili kvalitetnu i dugoročnu saradnju Sito štampa Sito štampom Vam možemo Vam izraditi vizit karte na posebnim vrstama papira na kojima je inače nemoguće štampati bilo kojom dugom tehnikom štampe.

Sito štampa

se koristi takođe za izradu nalepnica na pvc foliji, štampu na upaljačima, olovkama, privescima, rokovnicima i drugoj reklamnoj galanteriji. Ofset štampa Ofset štampa se koristi za jednostranu ili obostranu štampu na papirima, polukartonima i kartonima gramature od 80-300 gr/m2. Karakteriše je visoka rezolucija štampe i izuzetna pogodnost pri štampi velikih tiraža pri čemu isplativost ove tehnike dolazi do izražaja.

Tampon štampa

Tampon štampa se prvenstveno koristi za dobijanje kvalitetnog otiska pri štampi na reklamnim olovkama, upaljačima i privescima. Digitalna štampa Digitalna štampa je pre svega u našoj delatnosti interesantna onima koji žele za kratko vreme dobiti mali broj otisaka pristojnog kvaliteta na papirima gramature od 80-300 gr/m2.

Štampa: Vršimo usluge ofset, sito, tampon i digitalne štampe na velikom izboru materijala. Nudimo različite formate i tiraže u zavisnosti od tehnike štampe, materijala i količine. Od materijala izdvajamo: 350gr/200gr/135gr kunstdruck, 300gr printokard, 80gr ofset, papirne nalepnice (muflon), plastične nalepnice (PVC), papir za specijalne namene (triplex) i još mnogo toga.

U serijskoj ponudi imamo: vizit karte, flajere, plakate, kataloge, memorandume, pozivnice, fascikle, koverte, nalepnice, ID kartice, blokovsku robu, kese, kutije, kalendare i promotivni materijal (upaljači, olovke, privesci, lepljive trake itd).