STIRODUR ART DOO Novi Beograd

STIRODUR ART DOO Novi Beograd

Delatnost:Proizvodnja ostalih predmeta
PIB:104724641
Adresa:Pasternakova 26J
Poštanski broj:11070
Grad / Opština:Novi Beograd
Telefon:069/200-99-99, 065/200-99-99
E-Mail:stirodurart@yahoo.com
Web:https://www.stirodurart.rs/

STIRODUR ART DOO Novi Beograd

Firma Stirodur Art se bavi proizvodnjom dekorativnih elemenata za fasade koje su zaštićene od svih vremenskih uslova i fizičkih oštećenja. Izradjujemo elemente za scenografiju od stiropora, reklame i logotipe od stirodura i stiropora kao i podloge za torte, zaštitne ambalaže od stiropora, šalung lajsne i razne dekoracije za vaš prostor.

Fasadne Stiropor Lajsne

Fasadne lajsne od stirora i elementi izrađeni su od presovanog stiropora, koje se premazuju sa više slojeva zaštite. Zaštita je dvokomponentni specijalni premazni materijal koji u kombinaciji sa kvarcnim peskom čini naše lajsne otporne na sve vremenske uticaje i mehanička oštećenja. Sloj zaštite koji se nanosi na stiropor elemente štiti ih od atmosferskih uticaja, daje im čvrstinu i postojanost dugi niz godina.

Kreirali smo veliki izbor profila iz kojih možete da izaberete lajsnu koja najviše odgovara vašem ambijentu. Ukoliko se desi da ne možete da nađete profil koji Vam odgovara, možemo napraviti bilo koji oblik po vašoj želji. Ukoliko možete da ga nacrtate, mi možemo da ga isečemo.

Bolje od betona Bolje od pvc lajsni Bolje od drveta
Dekorativne Stiropor Lajsne

Dajte svom prostoru dodatni šarm dekorativnim lajsnama od stiropora za enterijer. Napravljene od tvrdo presovanog stiropora dekorativne lajsne se lako montiraju i ne zahtevaju korišćenje šrafova ili eksera. Na očišćen zid se lepe akrilnim gitom. Naše lajsne od stiropora se neće vitopoeriti, skupljati, širiti ili pucati. Ugaone stiropor lajsne su najjeftiniji način za dekoraciju visokog kvaliteta. Brza i ekonomična montaža čini lajsne još primamljivijim proizvodom kod svih koji hoće da dekorišu unesu toplinu u svoj prostor. Pored dekorativne uloge, stiropor lajsne imaju i ulogu u skrivanju nesavršenosti na vašim zidovima. Pored ugaonih lajsni u ponudi imamo i ravne lajsne za dekoracije plafona ili zidova sa odgovarajuím uglovima za nastavljanje.

Naša raznovrsna ponuda garantuje da možete naći profil koji će se uklopiti u Vaš enterijer.

Reklame i 3d slova od stirodura i stiropora

Kao vodeći proizvođači 3d slova, reklama, logotipa i ukrasnih elemenata od stirodura i stiropora već 10 godina snabdevamo najveće kompanije gotovim proizvodima zarad reklamiranja i maksimalnog vizuelnog predstavljanja njihovog brenda. Naše cnc mašine mogu izrezati bilo koji oblik logotipa ili fonta koji želite. 3d slova i reklame od stirodura i stiropora našli su veliki ulogu u brendiranju eksterijera i enterijera. Uz svaku naručenu reklamu ili bilo koji drugi oblik dobijate štampani ili šablon od stiropora. Šabloni jako olakšavaju montiranje reklame ili 3d slova na željenu površinu. Takođe vršimo besplatnu dostavu poručenih elemenata na teritoriji Beograda.