Stolarija, nameštaj, sobna vrata – Steffes DTR Arilje

Stolarija, nameštaj, sobna vrata – Steffes DTR Arilje

Delatnost: Proizvodnja ostalog nameštaja
PIB: 100787508
Adresa: Brekovo bb
Poštanski broj: 31234
Grad / Opština: Brekovo - Arilje
Telefon: 063/528-668, 063/547-711, 065/528-66-98, 011/298-08-61
E-Mail: steffes.arilje@gmail.com
Web:

D.T.R. STEFFES

svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997. godine u Arilju. Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat….), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa……).

Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.

Pored sedišta firme u Arilju, naš prodajni i proizvodni asortiman dostupan je i na dve lokacije u Beogradu: Smederevski put br.5 i Zrenjaninski put br.128b.

Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca.

Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača.

Nameštaj

Svoju ponudu smo upotpunili i proizvodnjom nameštaja. Nameštaj izrađujemo od kvalitetnog drveta, ali i od pločastih materijala (iverica, medijapan, univer). Možemo vam pomoći prilikom odabira materijala i modela kako komadnog nameštaja tako i garnitura.

Višedecenijski rad u ovom poslu i stečeno iskustvo su osnova potvrde kvaliteta usluga koje pružamo i nameštaja koji proizvodimo. Nameštaj i delove nameštaja radimo u standardnim dimenzijama ili po zahtevu kupca.

Stolarija

Drvena stolarija vrhunskog kvaliteta. Vršimo izradu drvene stolarije po standardnim merama i po meri kupca.

Drvo kao ekološki materijal daje prostoru toplinu i deluje dekorativno. Radi sto manjeg gubitka toplote za drvenu stolariju koristimo termoizolaciono staklo visokog kvaliteta pa se na taj način gubitak toplote smanjuje ma minimum. Osim toplotne izolacije naša stolarija će vas iznenaditi i vrhunskom zvučnom izolacijom. Boravak u vašem stambenom prostoru sa našom stolarijom predstavljaće pravo zadovoljstvo. Vrhunska obrada i visok kvalitet drveta omogućava lako i jednostavno farbanje stolarije.

Podne i zidne obloge

Značajan doprinos u izgledu svakog enterijera predstavljaju:

  • Lamperija
  • Stepenište
  • Brodski pod
  • Laminat
  • Parket

To je takođe deo naše ponude, kao i sve vrste lajsni

Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima.

Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.