Stovarište građevinskog materijala Šumadija Trans Arandjelovac

Stovarište građevinskog materijala Šumadija Trans Arandjelovac

Delatnost: Stovarište gradjevinskog materijala
PIB: 105512565
Adresa: Zanatlijska bb
Poštanski broj: 34300
Grad / Opština: Zanatlijska bb, Aranđelovac
Telefon: 065/27-20-780
E-Mail: office@stp.rs
Web: https://stp.rs/

Šumadija Trans Prom doo je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja, transport i trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom, drvetom i sanitarnom opremom. Pored toga smo ovlašćeni specijalizovani prodavac i serviser STIHL programa. I distributer vodećeg proizvođača baterijskih i električnih alata, kao i reznih alata i pribora za profesionalce i industriju Milwaukee. Uspešno poslujemo na domaćem tržištu preko dve decenije.
Osim građevinskog materijala u sklopu kompanije posluje moderno opremljen prodajni salon sa velikim izborom najkvalitetnijih materijala, širokom lepezom proizvoda i brendova po najpovoljnijim cenama. Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe, gipsanog programa, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerski farbarskog alata, izolacionog programa, mašina, alata i pribora.
Sarađujemo sa vodećim proizvođačima građevinskog materijala kao što su: Ceresit, Knauf, Ytong, Sika, Schiedel, Titan, Beorol, Maxima, Hemmax, Toza Marković, Nexe, Wurth, Milwaukee, Stihl i mnogo drugih. Kod nas možete rentirati profesionalne mašine za isušivanje vlage i sanaciju poplava nemačkog proizvođača Kroll.

Pored mašina za isušivanje vlage rentiramo topove na naftu Kroll koji služe za zagrijavanje prostora. Koriste se za dogrevanje hala, skladišta ili gradilišta.