SVEČANA SALA MIRELA Zemun – Beograd

SVEČANA SALA MIRELA Zemun – Beograd

Delatnost:Svečane sale
PIB:
Adresa:Banatska 28 a
Poštanski broj:11080
Grad / Opština:Zemun - Beograd
Telefon:064/477-34-77
E-Mail:svecanasalamirela@gmail.co
Web:

SVEČANA SALA MIRELA Zemun – Beograd

Organizacija svih vrsta svečanosti
Ukoliko želite da Vaše venčanje bude kao iz bajke. Onda ste na pravom mestu! Event hall “Mirela” se nalazi u Zemunu, u Banatskoj 28 A. Savršeno mesto za Vas, gde ćete sa razlogom pozvati Vaše prijatelje da zajedno proslavite Vaše najepše trenutke u životu.

Prelep ambijent predstavlja specijalizovano mesto za proslave venčanja, prijema i ostalih svečanosti. Restoran sa kapacitetom od 250 mesta, obezbeđenim parkingom, velikom terasom i baštom pružiće nezaboravne trenutke Vama i Vašim dragim gostima za Vaše venčanje. Sva pažnja usmerena je na želje klijenata kojima se pristupa individualno, kreirajući potpuno originalan koncept proslave.

Dođite i uverite se zašto je event hall “Mirela” idealno mesto za Vaše venčanje, porodične proslave i sve druge organizovane svečanosti! Uz povoljne cene, raznovrstan meni i kvalitetnu uslugu, organizujemo: svadbe, krštenja, punoletstva, dečije rođendane, maturske večeri, poslovne ručkove, garden party. Za mladence je obezbeđen besplatan Lux apartman.

Posedujemo agenciju za organizaciju i dekoraciju Vaše proslave, zakazivanje venčanja u opštini i crkvi, prevoz mladenaca u fijakerima, poseban animator za decu. Možemo vam preporučiti i za Vas angažovati vrhunski muzički bend. Event hall “Mirela” zajedno sa svojim ljubaznim osobljem se trudi da zadovolji svoje klijente, pa su voljni maksimalno se prilagoditi Vašim zahtevima i željama u vezi promene menija.