SZR Dizel servis Jančić Umka-Beograd

SZR Dizel servis Jančić Umka-Beograd

Delatnost: Održavanje i popravka motornih vozila
PIB: 107998694
Adresa: Karadjordjeva 151 A
Poštanski broj: 11260
Grad / Opština: Umka-Beograd
Telefon: 062/401-791, 063/8343-102, 011/802-56-09
E-Mail: jancic.bane@gmail.com
Web:

SZR Dizel servis Jančić Umka-Beograd

Dizel servis Jančić je servis sa velikim iskustvom u popravci i remontu savremenih Common Rail dizni, pumpi i pumpa dizni, čije su glavne odlike znanje, ali pre svega visoki profesionalizam i duboko uverenje da je zadovoljstvo naših klijenata naša najbolja preporuka.

Počeli smo sa radom 2000. godine sa vizijom da budemo servis koji će se prilagođavati potrebama i razvojnim zahtevima savremenog tržišta. Naša vizija je servis koji će imati jaku odgovornost i koji će poštovati moralne i poslovne norme života.

DZEL SERVIS JANČIĆ JE OVLAŠĆENI SERVIS ZA BOSH.

Primarna delatnost dizel servisa Jančić je popravka motornih vozila,popravka pumpi visokog pritiska.Ovlašćeni servis za BOH. Uz pomoć najsavremenije mašine (stola) sa elektronskim merenjem i ispitivanjem u više režima rada, dizne se dovode u stanje normalnog rada i kao takve zadovoljavaju iste uslove kao i nova dizna. Servisiranje obuhvata i zamenu svih delova koji su oštećeni.Dizel servis Jančić garantuje da remontovane Common Rail dizne, pumpe i pumpa dizne poseduju fabričke performanse.

MEHANIKA

U dizel servisu Jančić vršimo sve popravke mehanike vozila, od najosnovnijih zamena poput zamene svećica i zamene delova prilikom redovnih servisa (kaiševi, svećice, zamena ulja, zamena filtera vazduha, ulja, goriva…), preko zahtevnijih, sve do generalnog servisiranja motora. I pored toga što se auto mehanikom bavimo od 2000. godine, smatramo da višegodišnje iskustvo ne predstavlja najbitniji faktor za uspešno bavljenje ovim poslom. U skladu sa razvojem auto industrije i čestu pojavu novih modela automobila, veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja naših zaposlenih.

Održavanje i popravka (motora, kočnog sistema, sistema za upravljanje…)

Generalni remont motora

Kompjuterska dijagnostika

AUTO DIJAGNOSTIKA

U mogućnosti smo da vam ponudimo najsavremeniju auto dijagnostiku pomoću najnovijeg dijagnostičkog uredjaja koji je namenjen svim putničkim vozilima. Ovaj uređaj omogućava čitanje memorijskih grešaka i osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih bezninskih i dizel motora, instrument tablama, klima uredjajima, automatskim tip tronic menjačima, ABS sistemu, vazdusnim jastucima i ostalim elekstronskim uređajima. Omogućene su i druge funkcije kao što su adaptacija novih delova (instrument table, imobilajzera, ključeva…), resetovanje servisnih intervala…

Usluge auto dijagnostike

Očitavanje grešaka

Osnovna podešavanja

Adaptacija novih delova

AUTO DELOVI

Osoblje u dizel servisu Jančić može Vam uštedeti vreme i novac, tako što će delove koje se ne nalaze na lageru, najpovoljnije i najbrže nabaviti umesto vas. Moramo napomenuti da svi delovi koji se menjaju u servisu zadovoljavaju sve standarde kvaliteta.

Usluge

Veliki izbor rezervnih delova na lageru

Brza i povoljna nabavka delova

Delovi visokog kvaliteta

AUTO KLIME

U dizel servisu Jančić možete proveriti ispravnost auto klime u vašem vozilu i izvršiti redovan servis u koji spada zamena freona, kao i ulja u kompresoru. Nakon izvršene zamene freona i ulja, vrši se provera sistema, u cilju pronalaženja potencijalnih mesta ‘curenja’ freona. Servis i punjenje vršimo mašinski bosch-ovom mašinom poslednje generacije. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan. Takođe vršimo otklanjanje svih eventualnih kvarova i zamenu svih delova auto klime.

Usluge

Provera ispravnosti

Zamena freona i ilja

Otklanjanje kvarova

Zamena delova