SZR Galva Kragujevac

SZR Galva Kragujevac

Delatnost:Obrada i prevlačenje metala
PIB:101034377
Adresa:Kamenička 26
Poštanski broj:34112
Grad / Opština:Kragujevac
Telefon:060/363-2970, 034/6363-297
E-Mail:galva92@yahoo.com
Web:

GALVA SZR

osnovana 1992 godine i od tada radi bez prekida na istoj lokaciji, sa stalno zaposlenim radnicima. Osnovna delatnost je elektrohemijsko cinkovanje, a bavimo se i drugim vrstama elektrohemijske, kao i hemijske zaštite metala.

Osim elektrohemijskog cinkovanja u zavisnosti od potreba naše privrede u mogućnosti smo da pružimo usluge i drugih vrsta hemijskih i elktorhemijskih zaštita metala.

Osnivač i vlasnik firme je inženjer tehnologije Ljiljana Gavrilović, sa dugogodišnjim iskustvom, na poslovima projektovanja i realizacije tehnoloških procesa elektrohemijske zaštite metala.

Učestvovala je kao projektant, na izradi i realizaciji projekata galvanizacije ZCZ, a kao saradnik i konsultant na više privatnih projekata.

Kvalitet površinske zaštite Galve verifikovan je od strane akreditovanih institucija:

Centralne laboratorije ZCZ i Instituta za ispitivanje materijala a.d. Beograd.

Zato smo u mogućnosti da garantujemo kvalitet naše povr-šinske zaštite, zavisno od potreba naših komitenata i u skladu sa njihovim zahtevima.

Kvalitet površinske zaštite Galve verifikovan je od strane akreditovanih institucija: Centralne laboratorije ZCZ i Instituta za ispitivanje materijala a.d. Beograd. Zato smo u mogućnosti da garantujemo kvalitet naše povr-šinske zaštite, zavisno od potreba naših komitenata i u skladu sa njihovim zahtevima.

Szr GALVA

poseduje fleksibilnu opremu velikog kapaciteta, koja može da obrađuje delove u bubnjevima (sitniji komadi i vijčana roba) i na ramovima (kačenjem).

Delovi za kačenje mogu biti max.dimenzija 1050x550x250mm. Takođe se mogu raditi sve vrste hromatizacija : plava, žuta, crna i maslinasta zavisno od zahteva kupca.

Debljina prevlake cinka takođe zavisi od zahteva i može biti u opsegu od 8 do 20µ.