SZR Limarska radnja Semberija Inđija

SZR Limarska radnja Semberija Inđija

Delatnost: Hladno valjanje pljosnatih proizvoda
PIB: 105419174
Adresa: Moše Pijade bb, Jarkovci
Poštanski broj: 22321
Grad / Opština: Inđija
Telefon: 069/260-80-43, 022/504-931
E-Mail:
Web:

SZR Limarska radnja Semberija Inđija

Naša limarska radionica bavi se proizvodnjom i ugradnjom pokrivnih limova.

U ponudi imamo:

  • krovni trapezni lim
  • krovni lim u obliku crepa

U današnje vreme sa razvojem gradjevinske industrije i uvodjenjem inovacija u gradjevinsku industriju povećala se i potražnja za pokrivnim limovima.

Sve je veći broj stambenih i poslovnih objekata koji umesto crepa i klasičnog krova poseduju limeni krov da li u obliku crepa ili od trapeznog lima.

Pored modernog i atraktivnog izgleda, mušterije se najviše odlučuju za ovaj vid krovne konstrukcije zbog kvaliteta, dugotrajnosti, postojanosti, izdržljivosti ali i dobre izolacije što značajno smanjuje račune za grejanje u zimskom periodu.

Pored dobre toplotne izolacije važno je i da istaknemo da limeni krovovi ne stvaraju dodatnu toplotu u vašem domu u letnjem periodu. Sve zavisi naravno i od kvaliteta materijala kao i od stručnosti i načina ugradnje.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih bi trebalo da se odlučite za ugradnju limenog krova na vaš stambeni ili poslovni objekat.

U koliko se dvoumite, imate neke nedoumice ili neko pitanje slobodno nas kontaktirajte, uvek smo raspoloženi da porazgovaramo sa vama i da vam damo stručan i prijateljski savet, naravno besplatno.