SZR Stolarija ČA Čačak

SZR Stolarija ČA Čačak

Delatnost: Proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata
PIB: 106013473
Adresa: Naselje Ježevica bb
Poštanski broj: 32000
Grad / Opština: Čačak
Telefon: 064/122-42-27, 063/1011-900
E-Mail: stolarijaca@trzistesrbije.com
Web: http://www.stolarijaca.rs/

SZR Stolarija ČA Čačak

Bavimo se proizvodnjom i montažom polustrukturalnih i strukturalnih aluminijumskih fasada, tako da našim klijentima omogućijemo različita rešenja pri zastakljivanju bašta, natrikavanju bazena, terasa i sličnim objektima.

Aluminijumske fasade daju savremen izgled poslovnim objektima, dok zimske bašte i zastakljene terase predstavljaju jednostavan način da povećate koristan prosto i spolja ulepšate Vaš dom.

Dugogodišnjim iskustvom, stečenim na različitim projektima, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo kvalitet proizvoda i usluga, poštovanje dogovorenih rokova i profesionalnost u radu.

Stolarija Ča proizvodi:

 • Drvo aluminijum stolarija
 • Aluminijumski prozori
 • Automatska klizna i brzopodizna vrata
 • Polustrukturalne i strukturalne fasade
 • Klizna i harmonika vrata
 • Natkrivanje kućnih bazena
 • Plastični prozori najnovije generacije
 • Roletne i rolo vrata
 • Segmentna vrata
 • Staklene bašte
Drvo – aluminijum stolarija

Kod ovog sistema spoljna strana stolarije, koja je izložena atmosferskim uticajima, obložena je eloksiranim ili plastificiranim aluminijumom. Zahvaljujući tome, spoljni uticaji ne mogu naškoditi ovom tipu prozora i vrata. Spoljašnje održavanje nije potrebno dugi niz godina pošto se Al profili izrađuju od legure AlMgSi 0,5 sa prekidnom čvrstoćom Ф 22.

Stolarija Drvo Aluminijum: vrata, prozori, klizna vrata!
 • Odlična izolacija
 • Prijatan boravak u prostoru
 • Dug vek trajanja
 • Veliki izbor boja drveta i aluminijuma

Unutrašnja strana ovih prozora je od drveta koje zadržava vizuelnu lepotu i daje toplinu unutrašnjosti Vašeg doma. Ova dva materijala su međusobno povezani fleksibilnim spojnicama sa prekidom termičkog mosta izmedju njih. Spoj mora biti takav da bi dozvolio nesmetano širenje ili skupljanje i drveta i aluminijuma.

Drvo aluminijum stolarija u potpunosti ispunjava sve termičke zahteve i već dugi niz godina krasi domove širom naše zemlje.

Preradi drveta za ovaj sistem se pristupa ustaljenim metodama moderne tehnologije, gde se drvo posle sušenja do 10 – 12 % vlažnosti troslojno laminita i zatim profiliše.

Prilikom konstruisanja al i drvenih profila trudili smo se da zaobljenim linijama postignemo prijatnost i eleganciju, kojom nismo umanjili funkcionalnost, sigurnost i trajnost ovih prozora i vrata.

Površinskom obradom drveta postižemo potreban kvalitet, a izborom boja i lakova prilagodjavamo se Vašem istančanom ukusu i zahtevima. Svi zaptivači izrađeni su od EPDM – a, koji je otporan na ozon i starenje, a isto tako ima dobru elastičnost i zaptivanje.

Za ovaj tip stolarije koristimo okove najboljih svetskih proizvođača, sa mogućnošću svih načina otvaranja.

Stakljenje možemo da vršimo i sa unutrašnje strane (sa lajsnama) i sa spoljašnje strane (bez unutrašnjih lajsni).

Aluminijumska stolarija

Aluminijumsku stolariju karakterišu velika čvrstoća i laka konstrukcija, te zbog toga imaju veliku primenu u gradjevinskoj stolariji. Alu stolarija zadovoljava sve estetske zahteve i lako se prilagođava različitim otvorima.

Što se izolacije tiče, aluminijumska stolarija sa termo prekid sistemom obezbeđuje odlična zvučna i termo izolaciona svojstva. Stolarija Ča koristi profile najboljih svetskih proizvođača, kao što je Alumil, čiji Al profili zadovoljavaju sve gore navedene kriterijume kvaliteta.

Kupovinom naših prozora i vrata u kombinaciji drvo – aluminijum dobijate toplinu i udobnost u Vašem domu i odličnu termičku i zvučnu izolaciju sa velikom uštedom energije.

Pvc stolarija

Pvc stolarija je energetski efikasna i ima odličan odnos cene i kvaliteta. Stolarija Ča svojim klijentima nudi kvalitetne pvc prozore i vrata; koristimo pvc profile poznatih svetskih proizvođača Rehau, kao i Trijumf.