Tehno alat plus SZR Zemun – Beograd

Tehno alat plus SZR Zemun – Beograd

Delatnost:Bojenje i zastakljivanje
PIB:107326717
Adresa:Trg narodnih heroja 2
Poštanski broj:11450
Grad / Opština:Zemun - Beograd
Telefon:061/677-94-36, 060/149-09-07, 011/848-90-43
E-Mail:nikolaobadovic@yahoo.com
Web:

Tehno alat plus SZR Zemun – Beograd

Samostalna zanatska radnja Tehno Alat Plus, sa sedištem u Beogradu, osnovana je 2011. godine.

U okviru porodičnog biznisa bavimo se proizvodnjom alata za brizganje plastike. Naš alat je vrhunski i napravljen je od najkvalitetnijeg čelika i komponenti za visokoserijsku proizvodnju.

Ceo proces projektovanja i izrade nalazi se na jednom mestu obezbeđujući vrhunski kvalitet. Veliki broj uspešno urađenih alata, ogromno i svestrano iskustvo su garancija da će i svaki sledeći projekat biti uspešno realizovan. Alati za brizganje plastike mogu biti izrađeni u različitim konfiguracijama.

Alati za brizganje plastike se rade od vec gotovih ploca. Jeftinije alate radimo od domacih materijala.Rok izrade alata za brizganje je od 10 do 60 radnih dana,u zavisnosti od kompleksnosti alata.Radne ploce su okaljene ili nitrirane zavisno od potrebe dok su nosece ploce uradene od poboljšanog materijala.

Projektovanje alata po želji ili specifikaciji potražioca radimo,ovo je 5. godina, iskljucivo uz korišcenje savremenog racunarskog softvera, a kod složenijih sklopova vrši se analiza i simulacija rada sklopa.

Teritorija na kojoj poslujemo je za sada Srbija i Bosna i Hercegovina, a radno vreme naše firme je od ponedeljka do subote od 08-17h.