Torte i kolači Ignjo Čačak

Torte i kolači Ignjo Čačak

Delatnost: Proizvodnja torti i kolača po porudzbini
PIB: 102703662
Adresa: Čačanskog bataljona 20
Poštanski broj: 32000
Grad / Opština: Čačak
Telefon: 064/126-21-11
E-Mail: torteignjo@gmail.com
Web: http://tortecacak.com/

Torte i kolači Ignjo Čačak

Uverite se u naš kvalitet, naše reči i našu uslugu!Mi smo radionica za izradu torti i kolača koja sa uspehom zadovoljava potrebe naših vernih klijenata od 1999. godine.

Nalazimo se u Čačku u ulici Svetogorska br. 28. Ako slavite, obeležavate, proslavljate, poklanjate, mi smo tu da vas zasladimo i usrećimo širokim asortimanom..

Naša radionica u svakom momentu ima preko 20 vrsta raznih ukusa torti i sitnih kolača. Naše torte i kolači se rade po receptima naših baka.

Svaki proizvod iz naše radionice je ručno urađen od sastojaka vrhunskog kvaliteta i sa puno ljubavi u našim srcima. Već dugi niz godina našim stalnim mušterijama ulepšavamo krsne slave, rođendane, ispraćaje.

Oni kažu da smo dva koraka ispred svih u kvalitetu i uslužnosti. Pozivamo vas da nam ukažete poverenje i uverite se u naš kvalitet, naše reči i našu uslugu!

Sve torte i kolače možete videti i na našoj facebook stranici gde ćete pronaći preko 800 slika Mladenačkih, Svečanih i Dečijih torti koje svakodnevno objavljujemo!

Dečije torte Čačak

Ulepšajte rođendanski trenutak, ostvarite san i izmamite osmeh Vašeg mališana nekom od naših atraktivnih i efektno dekorisanih torti. Pravimo dvodimenzionalne ili trodimenzionalne dečije torte sa željenim junacima, raznih oblika, specijalno dizajnirane za vas. Odaberite omiljenog junaka Vašeg deteta, a ostalo prepustite nama. Figure i ukrasi na tortama su od kvalitetnih, prirodnih sastojaka tako da sve izabrane junake možete sa slašću pojesti. Uživajte u našim najslađim tortama!

Svečane torte Čačak

Torta je nezaobilazan slatkiš svakog rođendana, porodičnog ručka, godišnjice braka, punoletsva, krštenja, diplomskog ispita… ili nekog drugog lepog povoda. Za takve radosne i posebne trenutke nudimo Vam naše elegantne, dekorativne, unikatne torte “IGNJO” koje će Vas svojim prefinjenim ukusom ostaviti bez daha. Specijalno dekorisane za Vas, naše torte će na najbolji način upotpuniti svečanost koju organizujete i saopštiti Vašim gostima umesto Vas da je svečanost kojoj prisustvuju nešto posebno.

Mladenačke torte Čačak

Mladenačke torte imaju posebno mesto u životima mnogih od nas. Sečenjem torte simbolično započinjemo sretan i sladak zajednički život. Svadbena torta je najzapaženiji deo slavlja i mi ćemo se potruditi da toga dana imate tortu o kakvoj ste uvek sanjali. Odaberite kakvu tortu želite, a mi ćemo je sa mnogo mašte i ljubavi napraviti da ostane nezaboravna uspomena. U zavisnosti od Vaših želja pravimo mladenačke torte na 1, 3, ili 5 spratova.

Kolači Čačak

Kolači “IGNJO” izvanrednog su ukusa i izgleda i idealan su izbor za svaku priliku. U našoj ponudi imamo posne i mrsne kolače pripremljene po starim oprobanim receptima, ali i nastalih u novije doba, u mnoštvu novih, kreativnih i maštovitih oblika. Proizvedeni su isključivo od prirodnih sirovina, bez aditiva i surogata.