Transfera DOO Beograd

Transfera DOO Beograd

Delatnost: Međunarodni transport i logistika
PIB: 102624972
Adresa: Savski nasip 7
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 065/228-58-42, 011/414-98-00, 011/414-98-19
E-Mail: office@transfera.com
Web: https://transfera.com/

Transfera DOO Beograd

Kompanija TRANSFERA kao 3PL provajder preuzima sve logističke zahteve i omogućuje Vama i Vašoj kompaniji fokus na osnovnu delatnost.

U naše usluge spadaju:

drumski prevoz
brodski prevoz
avio prevoz
carinjenje
Transfera pruža pravovremenu, sigurnu i pouzdanu uslugu klijentima, poslujući na visoko stručnom nivou, uz otvorenu i ljubaznu komunikaciju naših zaposlenih. Korišćenjem naših usluga dobijate sigurnost, pouzdanost i kvalitet usluge uz niske troškove realizacije.

Drumski transport
Transfera je specijalizovana za sve logističke usluge potrebne u međunarodnom i domaćem drumskom transportu. Široko razgranata mreža i dugoročna partnerstva sa našim partnerima omogućavaju nam visok kvalitet i pouzdanost usluge međunarodnog drumskog transporta.

Transfera Vam u međunarodnom transportu nudi:

prevoz i prenos vozila
pune i parcijalne utovare
zbirni transport
ekspresne pošiljke
Avio Transport
U okviru svojih integrisanih rešenja, “Transfera” pruža usluge organizacije avio transporta za ceo svet.

Transfera Vam nudi najbolja rešenja za avio transport – brzo, pouzdano i sigurno. Da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, mi imamo pravu ponudu za Vas.

Brodski transport
Transfera je tu da za Vas obezbedi kompletnu uslugu brodskog transporta, bilo da je to pomorski ili rečni. Nudimo organizaciju kontejnerskog tranporta u uvozu i izvozu: pune kontejnerske utovare (FCL), zbirne kontejnerske pošiljke (LCL), kao i organizaciju pošiljaka sa posebnim režimima transporta (reefer).

Carinsko zastupanje
Naši ovlašćeni carinski agenti, sa dugogodišnjim iskustvom, obavljaju sve postupke carinskog zastupanja na stručan i profesionalan način.

U okviru integrisane usluge, prilikom uvoza, izvoza ili reeksporta robe, Transfera Vam obezbeđuje neometan tok pribavljanjem potrebne dokumentacije i podnošenjem neophodnih carinskih isprava. Ako Vaša roba zahteva posebne inspekcijske preglede, prepustite to nama.

Skladištenje robe
Transfera je Vaš pouzdan partner za skladištenje robe. Raspolažemo sa carinskim i komercijalnim skladištem, koje je prilagođeno za skladištenje svih vrsta roba. Bez obzira na vašu delatnost, možemo Vam obezbediti optimalno logisticko rešenje i omogućiti lako upravljanje robom uz optimizaciju Vaših troškova.

Vaša roba je u našem skladištu na bezbednom i sugurnom mestu, uvek dostupna na Vaš zahtev.

Misija kompanije Transfera je da pruži integrisanu logističku uslugu klijentima, uz inovativnost, posvećenost i efikasnu organizaciju, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost.

Danas je Transfera već prepoznatljiva logistička kompanija u regionu sa konstantnim rastom i razvijenom infrastrukturom, skladištima i kancelarijama.