Turbina DOO Čukarica – Beograd

Turbina DOO Čukarica – Beograd

Delatnost: Preduzeće za proizvodnju, promet i montažu rotacionih mašina
PIB: 100973959
Adresa: Lješka 58
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Čukarica - Beograd
Telefon: 063/276-956, 011/35-57-160, 011/35-72-615
E-Mail: office@turbina-group.com
Web: http://www.turbina-group.com/index.html

Turbina DOO Čukarica – Beograd

Preduzeće Turbina doo je osnovano 1990 godine. Već dugi niz godina uspešno se bavimo proizvodnjom, prodajom, montažom ,servisiranjem i održavanjem velikih agregatskih postrojenja.

30 godina iskustva u ovom poslu garantuje Vam kvalitet i pouzdanost koju nudimo za naše proizvode i usluge.

Od 1991 godine preduzeće Turbina je počelo da se bavi i bojama, lakovima, šrafovskom robom i opremom za farbanje. Izuzetno opremljen lokal nudi Vam veliki asortiman proizvoda na jednom mestu.

AGREGATI:

Turbina-group je generalni zastupnik i serviser Firme RID iz Nemačke, koja se bavi izradom agregata sa originalnim motorima koji su proizvedeni u Evropi.Trenutno su u ponudi agregati Dizel agregati od 8 d 200 kVa kao i specijalni agregati od od 8 kVA 48 VDC do 15 kVA 48 VDC.

Proizvodnja svih vrsta i veličina od 5 KVA do 1000 kVA.

Isporuka agregata i isporuka delova i servis “Torpedo” “Končar” “Uljanik” , kao i novijih tipova agregata “Honda” “Mitsubishi”, a u novije vreme i agregate proizvođača “Emsa”.

Nudimo agregate u otvorenoj i zatvorenoj verziji, stabilne i prenosne – na prikolici. Posedujemo veliki broj rezervnih deova za sve vrste agregata. Pored servisa , vršimo i montažu agregata na objektu kao i povezivanje sa potrošačima i puštanje u rad. Takođe vršimo obuku lica za rukovanje agregatom. Po zahtevu izrađujemo i termo i zvučno izolovane kućice za agregate. Bavimo se proizvodnjom razvodnih ormana energetike i automatike po zahtevu, kao i izvođenjem elektroinstalacija . Izrađujemo regulatore napona, pobude za sve tipove generatora. Naše mobilne ekipe servisera dostupne su na svakom mestu i u svako vreme.

Boje, lakovi, lepkovi:

Asortimansvih velikih proizvođača boja i lakova Helios, JUB, Duga, Chemax, Henkel, i pratećih proizvoda za potrebe građevinarstva, spoljašnje i unutrašnje dekoracije zidova, fasada (lepkovi, mrežice, fasakrili, ceresiti, gletol-mase, a i fug mase u boji…) kao i materijala za zaštitu (algicidi, jubocidi, diht mase I dr.).

Šrafovska roba, rezne ploče, burgije:

Veliki asortiman šrafovske robe i tiplova za sve materijale (Wurth), reznih ploča i ploča za brušenje svih vrsta materijala, građevinskih eksera u veličinama od 1.5 do 20, burgija svih vrsta i za sve matereijale, kao i više vrsta okova.

Zaštitna oprema:

Takođe imamo i široku paletu alata i zaštitne opreme (zaštirne maske, šlemovi, kacige za građevinare, zaštitne naočari…..) za građevinare, baštovane, molere….