Vučićević Wood DOO Arilje

Vučićević Wood DOO Arilje

Delatnost: Rezanje i obrada drveta
PIB: 108852600
Adresa: Dobrače 1
Poštanski broj: 31236
Grad / Opština: Arilje
Telefon: 064/131-33-13, 031/890-171, 031/897-154, 064/647-97-01-Beograd
E-Mail: vucicevicwood@gmail.com
Web: http://www.vucicevicwood.com/

“Vučićević Wood” D.O.O.

firma sa dugom tradicijom, Vam nudi visokokvalitetne proizvode i poluproizvode od svih vrsta drveta.

Veliki lager, najsavremenije mašine za obradu drveta, visoko obučena radna snaga, iskustvo i stalna želja za usavršavanjem, garantuje kvalitet isporučenih artikala.

U cilju daljeg razvoja, preduzeće je kupilo i pustilo u rad novu tehnološku liniju za proizvodnju podnih i zidnih obloga, čime smo po kvalitetu i ceni naših proizvoda zadržali lidersku poziciju na tržištu.

Pored toga obnovili smo sopstveni vozni park, tako da u sopstvenoj režiji, bez uslovljavanja sa strane, obavljamo sav drumski transport (i sirovina i gotovih proizvoda).

Vučićević Wood – Ponuda

Pored svih vrsta rezane građe, brodskog poda, lamperije, svih vrsta lajsni, gredica i daske, nudimo Vam i usluge sušenja drveta u najsavremenijim sušarama, kao i mogucnost izrade svih standardnih i nestandardnih proizvoda od drveta.

Kvalitetne sirovine, tehnološka oprema vrhunskog nivoa i dugogodišnje iskustvo zaposlenih, sigurna su garancija da ćemo i u narednom periodu, u našoj branši imati lidersku poziciju, poširiti kapacitete i zaposliti nove radnike.

Od 2002. godine posluje i naše predstavništvo u Beogradu, kao i naše prodajno mesto u glavnom gradu (od 2005. godine organizovano kao ogranak), čime smo se približili našim najvećim kupcima.