Zona B DOO Zemun – Beograd

Zona B DOO Zemun – Beograd

Delatnost:Ostale prateće delatnosti u saobraćaju
PIB:102964253
Adresa:Marije Bursać 6
Poštanski broj:11080
Grad / Opština:Zemun - Beograd
Telefon:011/329-49-19, 011/276-34-40
E-Mail:info@zonab.rs
Web:http://www.zonab.rs/

Zona B DOO Zemun – Beograd

Zona B je medunarodna špedicija osnovana 2003. godine koja Vam pruža kompletnu uslugu transporta, logistike i carinskog zastupanja. Pod poslovima medunarodne i unutrašnje špedicije koje predstavljaju osnovnu delatnost preduzeca, podrazumevaju se poslovi zakljucivanja ugovora o prevozu u svim vidovima saobracaja, organizovanje prevoza sopstvenim i tudim prevoznim sredstvima, posredovanje u obavljanju carinskih radnji, skladištenja robe, organizovanje zbirnog i integralnog transporta, i tarifska obrada dokumenata. Radimo prevoz iz Austrije, Crnu Gore, Ceške, Francuske, Holandije, Hrvatske, Italije, Madarske, Makedonije, Nemacke, Poljske, Portugala, Slovenije, Španije, Švajcarske i Švedske.

Carinjenje
Carinjenje i špedicija su naša specijalnost. Sa više od 3 decenije prakse u ovim poslovima, pronalazimo najbolje rešenje za Vas i neometan protok robe roba ka inostranstvu ili iz inostranstva ka Vama. Uz carinske i špediterske usluge, nudimo i rešenja za osiguranje roba uz potreban konsalting oko uvoza ili izvoza.

Špedicija
Brzo i efikasno carinjenje robe je preduslov uspešnosti svakog lanca snabdevanja. Nepotpuna ili pogrešna carinska dokumentacija može dovesti do zastoja u transportu i isporuci vaše robe. U oblasti carinskog zastupanja, ZonaB vam može ponuditi rešenja koja će doneti dodatnu vrednost vašem poslovanju.

Skladištenje
Veliki deo poslova obavljamo u skladištu opremljenom neophodnom opremom za rukovanje robom pri utovaru i istovaru svih vrsta roba: kranovi, dizalice, viljuškari, ručni utovar.